Tilbage til webshop

Ved tilmelding til VIN a'la vinklubben accepterer du disse betingelser.

Aftalepart

Denne aftale indgås med:
VIN a'la vin
Vissenbjergvej 6
4000 Roskilde
Tlf. 93 91 96 93
www.vinalavin.dk

VIN a'la vin kan over tid ændre vilkårene. Hvis du efter orientering fortsætter med at være medlem i VIN a'la vinklubben, betragtes det samtidigt som din accept af de ændrede vilkår og betingelser.

VIN a'la vin vil altid orientere via mail om eventuelle ændringer i betingelserne.

Tilmelding

I forbindelse med din tilmelding til VIN a'la vinklubben beder jeg dig, i første omgang, kun om at oplyse e-mail adresse. 

Når du har meldt dig in i VIN a'la vinklubben, så anvender jeg din e-mail adresse til udsendelsen af få, men interessante, nyhedsbreve. Nyhedsbrevene kan og vil indeholde information om medlemsfordele, gode tilbud, faktuel og aktuel viden, samt muligvis konkurrencer mv.

Jeg trækker hver måned lod blandt medlemmerne om en gratis vinsmagning for 8 personer. Vinsmagningen skal bookes indenfor de efterfølgende 3 måneder.

Jeg bestræber mig på, at udsende et nyhedsbrev omkring 6 - 12 gange årligt, men jeg kan ikke love om det bliver enten færre eller flere gange. Men jeg garanterer, at det kun bliver interessante og meningsfulde nyhedsbreve.

Hvis du på et tidspunkt har oplyst dit mobil nummer, så kan det også være, at jeg sende en SMS i ny og næ.

VIN a'la vin anvender Klaviyo, som er en velkendt og godkendt marketing automation platform til b.la. nyhedsbreve. Derfor vil din e-mailadresse mv. blive videregivet til dem, men selvfølgelig under sikre forhold og vil aldrig blive videregivet til andre.

Indsamling af oplysninger

VIN a'la vin og derved også Klaviyo registrerer informationer om dit brug af mine nyhedsbrevene. Herunder om de åbnes, hvor længe de er åbne, samt hvornår nyhedsbrevet slettes og om du klikker på links mv.

Informationerne anvendes udelukkende til at gøre mig i stand til at kunne servicer dig endnu bedre og derved kunne målrette og tilpasse indholdet i nyhedsbrevene efter netop dine interesser.

De indsamlede informationer vil også blive brugt i anonymiseret form til statistiske formål.

Opbevaring af dine oplysninger

Dine informationer bliver opbevaret og behandlet fortroligt og sikkert. VIN a'la vin og Klaviyo har implementeret alle de fornødne både tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, så dine informationer ikke misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt bliver behandlet i strid med persondatalovgivningen.

Din e-mailadresse og eventuelle øvrige kontaktoplysninger, som du har afgivet og jeg har registreret om dig, vil blive opbevaret så længe du er med i VIN a'la vinklubben.

Udmelding af VIN a'la vinklubben

Hvis du udmelder dig af VIN a'la vinklubben, så vil din e-mailadresse blive slettet fra listen for modtagelse af nyhedsbreve. Du kan altid til enhver tid melde dig ud af VIN a'la vinklubben ved at klikke på ”Udmeld af VIN a'la vinklubben” linket, som du finder i bunden af nyhedsbrevet.

Efter udmelding af VIN a'la vinklubben vil du ikke modtage yderligere fra VIN a'la vin. Når du har udmeldt dig, vil du modtage en mail, hvor jeg beder dig om at bekræfte at du vil slettes fra VIN a'la vinklubben. Når du bekræfter det, så vil din e-mailadresse blive slettet.

De anonymiserede informationer til statistiske formål vil dog ikke blive slettet, idet de på ingen måde kan refererer tilbage til dig.

VIN a'la vin kan selvfølgelig i anden sammenhæng have dine oplysninger og disse berøres ikke af en udmelding fra VIN a'la vinklubben. VIN a'la vin kan derfor fortsat behandle disse oplysninger efter det samtykke eller andre betingelser, som du tidligere har givet accept på.

Rettelse af oplysninger

Hvis du har rettelser til dine oplysninger, så kan du altid sende mig en mail på kontakt@vinalavin.dk.

Du kan også altid få indsigt i, hvilke personoplysninger VIN a'la vin og Klaviyo har registreret om dig. Både Vin a'la vin og Klaviyo vil behandle dine personoplysninger som vores egne, indtil du eventuelt trækker dit samtykke tilbage, som du kan gøre ved at melde dig ud af VIN a'la vinklubben.