Tilbage til webshop

The Pinot Noir

299,00 kr.
Varenummer: 5006
Mængderabat
Ved køb af 6 styks er prisen: 269,10 kr. pr. stk.

Denne vin præsenterer sig i glasset med en dybrød, næsten sort farve med hint af teglrødt i kanten.

Vinen har en intens duft af modne kirsebær, rød frugt, krydderier og skovbund. I munden åbner vinen sig intenst med en kraftig smag af modne kirsebær, der i udgangen går over i peber, krydderier og skovbund fra de 14 måneder på nye egetræsfade.

Hele dette fantastiske smagsudtryk slutter med en blød og behagelig eftersmag, der bliver hængende i munden i lang tid. Dette er ikke Pinot Noir, som man kender det. Den har intensitet og kraft som en Australsk Shiraz, men når man kommer igennem det intense førstehånds indtryk kommer alle de fantastiske dyder som Pinot Noir druen byder på.

Vinen er liflig og har en duft og smag, der hænger ved rigtigt længe.

The Pinot Noir adskiller sig fra Bourgognerne og mange andre vine på samme drue, ved at den kan være en fantastisk ledsager til simreretter, lammekød eller en rød bøf. Den vil også stå rigtigt godt til retter, hvor trøfler er en stor del af smagsoplevelsen.

Kompleksiteten, kraften og strukturen gør at denne vin har et fint potentiale til kan ligge i kælderen og udvikle sig mange år fremover.

I denne vin har Scheiblhofer skabt en perle, der virkeligt skiller sig ud. Server ved ca 15 grader og lad vinen udvikle sig med den stigende temperatur. 

1
+
Tilføj til kurv
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages Smagsgaranti
Mindst 10% rabat ved køb af 6 eller flere ens vine
Personlig levering for kun 19,- i 4000 Roskilde
Egenskaber
Drue
Pinot Noir
Producent
Scheiblhofer
Område
Burgenland
Land
Østrig
Alkohol
14%
Årgang
2017
Lagring
Lagret i 14 måneder på nye fade
Passer til
Grillede steaks, Simreretter, Trøffel
Ofte købt sammen med