Tilbage til webshop

Primitivo Rosé IGP

99,00 kr.
Varenummer: 417

Paolo Leo er kendt for sit utrættelige arbejde med de lokale druer i Syditaliens hæl, og med moderne metoder formår teamet at få noget rigtigt spændende ud af de råvarer og de marker, de har til rådighed.

Deres Primitivo Rose er ingen undtagelse. Den præsenterer sig i glasset med en flot rødmende farve, der leder tankerne over på saft af kirsebær og hindbær. Allerede på udseendet kan man se, at her er tale om en vin med en smule mere tyngde end rosevinene fra det sydlige Frankrig.

I næsen åbner den flot op med en liflig duft af hyldeblomst, kirsebær og hindbær. I munden føles vinen læskende og flot drevet af ligefrem frugt. Syrlige kirsebær, hindbær og ribs træder frem som hovedelementerne af ligefrem frugt, inden den i udgangen går over i en livlig frugtsyre og en sart bitter undertone af kirsebærsten, der er med til at give vinen karakter og liv.

Dette er en vin, der gør sig godt som ukompliceret tørstslukker på varme sommeraftener, men grundet dens livlige syre, vil det også være en glimrende vin til sommerens salater.

Server gerne afkølet men ikke alt for kold, ved ca 8 grader.

1
+
Tilføj til kurv
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages Smagsgaranti
Mindst 10% rabat ved køb af 6 eller flere ens vine
Personlig levering for kun 19,- i 4000 Roskilde
Egenskaber
Drue
Primitivo
Producent
Paolo Leo
Område
Puglia
Land
Italien
Alkohol
12,5%
Årgang
2022
Passer til
Fisk, Lette pastaretter, Pizza
Lagring
Fermenteret i rustfrie ståltanke
Ofte købt sammen med