Syrah Selection
Østrigsk syrah(!) fyldt med alle de arketypiske syrah-kvaliteter og i flot harmoni med Burgenlands tradition for saftige rødvine. Næsen er lige som den skal være: Solbær, peber og sød lakrids. De 16 måneder på 50% gamle og 50% nye franske fade fornemmes i et touch af vanilje og kaffe, men bidrager mest af alt som vægtstang til den modne frugt. Forventningerne til en god behagelig mundfylde imødekommes i et blødt frugtigt antræk, mens den veldoserede syre og en tør finish står vagt om formerne. Det er ikke hver dag, man støder på syrah fra disse kanter, men hvorfor egentlig ikke? Johann Scheiblhofer beviser her, at vi har fat i et lovende match.
Anvendelse, behandling og lagring
Syrah kræver normalt kød på tallerkenen, og Scheiblhofers eksemplarer er ingen undtagelse. Det skulle da lige være, hvis du kan trylle en god, fed og smagsintens pastaret frem. Så frem med din arbejdsomme Weber og husk at holde vinens temperatur på de obligatoriske 16-18 grader. Du skal nok få varmen, det lover vi. Kan gemmes mindst 7-8 år.