Tilbage til webshop
💥🎉

Nizza DOCG “San Luigi”

199,00 kr.
Varenummer: 752
Mængderabat
Ved køb af 6 styks er prisen: 169,15 kr. pr. stk.

I glasset præsenterer vinen sig med en intens rød farve. Denne Barbera d’Asti åbner op med en liflig duft af sorte kirsebær, moreller og noter af skovbund. I munden fremstår vinen fyldig og kompleks. Smagen er båret af sorte kirsebær, moreller, komplekse lag af skovbund, pibetobak og kakao. I udgangen bliver vanilje noterne fra fadet båret på bløde tanniner, som runder vinen flot af.

Denne Nizza Barbera er en vin, der vil kunne stå alene som meditationsvin eller som en perfekt ledsager til rødt kød, steg eller vildt.

Åben gerne denne vin en times tid i forvejen og dekanter den eventuelt. Server ved 16-18 grader for den bedst mulige smagsoplevelse.

San Luigi er ”ikon” vinen for Aresca og opkaldt efter den ene af grundlæggerne. Han advokerede også for at Barbera druen kunne lave exceptionelle vine. Druerne til denne vin kommer fra den nyligt udnævnte DOCG Nizza, som er anerkendt for de absolut bedste marker forbeholdt Barbera druen. For Aresca’s vedkomne betyder det også, at drue udbyttet er begrænset til 7 tons druer pr. hektar, som alle bliver høstet i hånden. Barbera vinene fra Nizza har en exceptionel evne til at lagre og udvikle sig mange år, og dette er et flot eksempel på en utroligt kompleks vin med mange lag, som også er kommet frem grundet de 12 måneder på fald og efterfølgende 6 måneder på flaske inden frigivelse.

1
+
Tilføj til kurv
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages Smagsgaranti
Mindst 10% rabat ved køb af 6 eller flere ens vine
Personlig levering for kun 19,- i 4000 Roskilde
Egenskaber
Drue
Barbera
Producent
Aresca
Område
Monferrato, Piemonte
Land
Italien
Alkohol
14%
Årgang
2016
Passer til
Kalv, Kraftige kødretter, Lammekrone, Modne oste
Lagring
Lagret 12 måneder på fade og 6 måneder på flaske
Ofte købt sammen med