Tilbage til webshop
Få tilbage

Bourgogne Rully AOC 1 Cru "Les Cloux"

349,00 kr.
Varenummer: 4200

“Le Cloux” toner frem i glasset med en lys gul farve og et grønligt spil i kanten af glasset. I næsen åbner denne Rully op med en liflig duft af kaprifolie, akacie og en undertone af havtorn. I munden fornemmer man en del fedme fra Chardonnay druen. Smagen er drevet af noter af citrusfrugter og fersken, der med lagring kan fremskønne noter af tørret frugt, honning og kvæde. I udgangen bliver de tropiske noter fra fersken og citrus hængende længe før frugtsyren sniger sig frem og afslutter vinen på smukkeste vis.

Dette er en utroligt spændende og alsidig vin, der både er fantastisk som et glas i sig selv eller som ledsager til skindstegt fisk, sushi, skaldyr eller cremede retter.

Tag den gerne ud af køleskabet og åben den ca. 15-20 min før den kommer på bordet og server gerne ved ca. 10 grader.

Rully ligger i den nordlige del af sub området Côte Chalonnaise i Bourgogne lidt syd for Meursault. Her produceres både rød, hvid og mousserende vine. Appellationen består af 23 premier cru marker og er et sted, hvor man kan få solide og højt klassificerede vine til en mere fornuftig pris end hvad man vil betale for lignende kvalitet bare lidt længere nord på i Beaune og Nuits.

1
+
Tilføj til kurv
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages Smagsgaranti
Mindst 10% rabat ved køb af 6 eller flere ens vine
Personlig levering for kun 19,- i 4000 Roskilde
Egenskaber
Drue
Chardonnay
Producent
André Goichot
Område
Bourgogne, Côte Chalonnaise
Land
Frankrig
Alkohol
13,5%
Årgang
2020
Passer til
Skindstegt fisk, Sushi, Skaldyr, Cremede retter
Lagring
2 måneder på fransk eg